Neyts Mark uit Wingene, West-vlaanderen
het adres bij uitstek voor uw nieuwbouwproject

0472 22 51 50 Contacteer ons

Uw droomwoning bouwen is onze missie

Veel mensen doen het maar één keer in hun hele leven: hun droomwoning laten bouwen. Daarom is het ook belangrijk dat u hiervoor de juiste plannen maakt en enkel met ervaren vakmensen werkt. Neyts Mark is de referentie voor nieuwbouwwoningen. Wij zijn werkzaam in de regio van Wingene-Torhout - Tielt. Wij werken hiervoor samen met architectenbureau Bruynbroeck, maar we staan uiteraard open voor een samenwerking met een door u gekozen architect.

Van plannen naar een ruwbouw

Wij begeleiden u van uw bouwplannen tot de effectieve ruwbouw. Hierbij staan we onder andere in voor de voorbereidende graafwerken en de rioleringswerken, maar gaan we ook uw woning opmetsen. U doet een beroep op bouwonderneming Neyts Mark voor:

  • Graafwerken: de nodige graafwerken ter voorbereiding van uw fundamenten

  • Ruwbouw: het bouwen van uw ruwbouwwoning

  • Dakwerken: plaatsen van uw dak en dakpannen

  • Isolatiewerken: vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie...

Uitvoering met één aanspreekpunt

Het is belangrijk dat u wordt begrepen. Eén persoon die uw dossier goed kent, staat u verder bij met de ontwikkeling van uw nieuwbouw. Voor ons is zo’n persoonlijke aanpak heel belangrijk, want voor uw droomhuis is alleen het beste goed genoeg. Daarom zullen we het nooit nalaten om u te adviseren. 

Het feit dat we al meer dan twintig jaar bouwen aan droomhuizen, maakt van ons de beste partner voor uw project.

Op zoek naar de perfecte vakman voor het realiseren van uw droomwoning? Maak dan vandaag nog kennis met bouwbedrijf Neyts Mark uit Wingene.
Bel ons en wij komen bij u langs!