Alle rioleringswerken, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie

0472 22 51 50 Contacteer ons

Van graafwerken tot rioleringen

Een ruwbouw start met de nodige grondwerken en graafwerken. In eerste instantie moeten alle plannen in verband met rioleringen, funderingen en leidingen worden opgemaakt. De architect speelt daarin een cruciale rol, terwijl Neyts Mark deze werken voor u uitvoert. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark om heel precies te werk te gaan. Bovendien voeren wij alle graafwerken rondom uw woning uit. Vervolgens staan we ook in voor de nodige rioleringswerken. Dit doen wij niet alleen bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij andere projecten. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van een herenwoning naar appartementen. Ook hiervoor heeft Neyts Mark alle expertise in huis!

Afvoer van grijs water uit uw woning

Septische putten, aansluitingen op het rioleringsnetwerk of het leggen van buizen: het is maar beter meteen in orde! Het correct afvoeren van grijs water uit de woning vergt nu eenmaal de nodige kennis, ook wat de geldende wetgeving betreft. Gelukkig heeft Neyts Mark alle kennis in huis om van uw project een succesverhaal te maken.

Regenwater en grondwater

Naast het afvoeren van grijs water, staan we ook in voor een goede toevoer van regen- en grondwater. Wij graven voor u de regen- of grondwaterput en brengen de leidingen voor u in orde. Zo gebruikt u het regenwater voor uw toilet of wasmachine. Of maakt u gebruik van grondwater om uw planten te besproeien! Hierbij denken we met u mee en kijken we ook toekomstgericht. Want het is niet omdat uw budget u vandaag beperkt, dat we de leidingen van en naar uw toekomstig zwembad nog niet hoeven te voorzien.

Nood aan een expert in rioleringswerken? Dan helpen wij u graag. Bel ons en we bespreken uw plannen.